Muža olúpil o tričko. Policajná akcia v okrese Snina. Poškodzovanie cudzej veci

22.08.2010 Celý región

Muža olúpil o tričko: Svidnícky policajný vyšetrovateľ vzniesol včera (21.8.2010) obvinenie zo zločinu lúpeže a prečinu výtržníctva 23 ročnému mužovi zo Stropkova.
Obvinený napadol v piatok 20.8.2010 okolo 21:45 h v Stropkove na Ul. Mlynskej, v stave pod vplyvom alkoholu, 27 ročného muža. Rukami do neho strkal a vulgárne mu nadával. Keď sa napadnutého zastal 24 ročný Stropkovčan, aj toho obvinený fyzicky napadol. Potom sa opäť otočil k 27 ročnému Stropkovčanovi, päsťou ho udrel do tváre a vyzval ho, aby mu dal tričko, ktoré mal oblečené na sebe. Z obavy ďalšieho napadnutia mu tričko dal, avšak obvinený ho aj napriek tomu pri podávaní trička ešte raz päsťou udrel do tváre. Policajti 23 ročného Stropkovčana zadržali a po obvinení bol na neho spracovaný podnet na podanie návrhu na vzatie do väzby.

Policajná akcia v okrese Snina:
Počas noci z 20.8.2010 na 21.8.2010 vykonala polícia v okrese Snina preventívno-bezpečnostnú akciu.
Policajti prekontrolovali vybrané pohostinné a reštauračné zariadenia, discokluby, parky a ich okolie, pričom sa zamerali na podávanie alkoholických nápojov osobám mladistvým a osobám zjavne ovplyvneným alkoholom, drogovú trestnú činnosť, porušovanie autorských práv, ako aj pátranie po hľadaných a nezvestných osobách. Počas akcie bolo skontrolovaných 89 osôb, zistené dva trestné činy porušovania autorských práv, 12 priestupkov proti verejnému poriadku a 5 priestupkov na úseku ochrany pred alkoholizmom a inými toxikomániami. Počas akcie nedošlo k hromadnému narušeniu verejného poriadku.

Poškodzovanie cudzej veci:
Z prečinu poškodzovania cudzej veci obvinili včera svidnícki policajti 30 ročného muža z obce Podhradík, okr. Prešov a 27 ročného muža zo Svidníka.
Obvinená dvojica 21.5.2010 v čase okolo 21:30 h kopaním poškodili osobné auto - taxík, ktoré bolo zaparkované pri jednom zo svidníckych barov. Na Dacii Logan takto poškodili zadné pravé dvere a zadný pravý blatník, čím jeho majiteľovi vznikla škoda 276,08 €.
 

Vyberte región